Camp de Treball: El Pont de les Bruixes

jul 17

jul 28

  • Des del 17 de juliol de 2017 al 28 de juliol de 2017
  • Hora: 09:00 h
  • Lloc: Pont de les Bruixes
  • Organitza: Ajuntament de Montblanc’Ajuntament de Montblanc, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, organitza un camp de treball juvenil del 17 al 28 de juliol per a joves de 14 a 18 anys per a recuperar el Pont de les Bruixes.

A través del camp de treball es vol desenvolupar entre els joves uns coneixements i uns valors implícits d’una manera vivencial, solidària i pedagògica. També s’han previst una sèrie d’activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori.

 

El treball consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams de l’entorn natural del Pont de les Bruixes. Per a fer-les, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.

 

El preu de l’activitat és de 30€ (assegurança), i les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament de Montblanc del 12 al 29 de juny. El pagament es farà mitjançant un codi per pagament a entitat bancària. L’import de l’activitat no es retornarà un cop iniciada l’activitat, encara que l’interessat/da causi baixa per qualsevol concepte. Sí que es retornarà si s’anul·la l’activitat per no cobrir el mínim de places.

 

L’horari de l’activitat serà de 9 del matí a 1 del migdia, i el lloc de trobada dels joves serà al mateix Pont de les Bruixes.

 

L’organització es reserva el dret de fer més canvis o suspendre l’activitat sinó s’arriba al mínim de persones inscrites o per causes alienes. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives. 

 

El/la menor no estarà inscrit/a fins que no s’hagi entregat tota la documentació i fet el  pagament. Les places són limitades.

 

El Pont de les Bruixes

El Pont de les Bruixes és un element arquitectònic d’origen medieval, situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. Situat a mig camí entre Montblanc i l’Espluga de Francolí, actualment es troba en un camí en desús.

Ajuntament de Montblanc

Plaça Major, 1- 43400 Montblanc - Tel.977 86 00 09 - montblancdigital@montblanc.cat

[INICI] [ALTRES] [FESTES I TRADICIONS] [FIRES] [LITERATURA] [CINEMA] [EXPOSICIONS] [ACTIVITATS FAMILIARS] [GASTRONOMIA] [ESPORTS] [MUSICA] [TEATRE] [VISITES GUIADES] [CULTURA POPULAR]

Xarxes, Serveis i Desenvolupament web
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04