Dimecres Tapa

ago 23

  • Hora: 19:30 h
  • Lloc: Bars i Restaurants de la Vila
  • Organitza: Associació d’empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà.El proper 12 de juliol, s’estrena la cinquena edició de la ruta gastronòmica «Dimecres Tapa» a Montblanc, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB). L’esdeveniment protagonitza els vespres i nits de la vila, i contribueix a dinamitzar la restauració, enguany amb la participació 19 establiments. Bars i restaurants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que es vendran al mateix preu que altres edicions, 2 euros. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que es venen a un preu de 1,5 euros la copa.

El «Dimecres Tapa» es celebrarà tots els dimecres fins el 23 d’agost inclòs i els participants a la ruta podran degustar enguany creacions com: sardina marinada amb guacamole, calamarsons camuflats, melós de porc amb salsa agredolça i espàrrecs, bomba de patata eco amb pop o patata farcida de xampinyons. Els establiments serviran tapes des de dos quarts de 8 del vespre.

Els establiments participants al «Dimecres Tapa» d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Cafeteria Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Portal 57 i Sant Francesc Restaurant.

 

 

Ajuntament de Montblanc

Plaça Major, 1- 43400 Montblanc - Tel.977 86 00 09 - montblancdigital@montblanc.cat

[INICI] [ALTRES] [FESTES I TRADICIONS] [FIRES] [LITERATURA] [CINEMA] [EXPOSICIONS] [ACTIVITATS FAMILIARS] [GASTRONOMIA] [ESPORTS] [MUSICA] [TEATRE] [VISITES GUIADES] [CULTURA POPULAR]

Xarxes, Serveis i Desenvolupament web
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04